Alle oppskrifter Glutenfri Supper & gryter

Gresskarsuppe med ingefær

Halloween nærmer seg og da er det selvsagt på tide med gresskarsuppe. Som vanlig har jeg laget en sunn og kalorifattig variant som også smaker kjempegodt! Suppen kan serveres som den er eller brukes som en base, der du kan tilføre egne smaker. Tilsett gjerne yoghurt naturell eller kokosmelk dersom du ønsker en fyldigere suppe.

Tilsett gjerne yoghurt naturell eller kokosmelk dersom du ønsker en fyldigere suppe.

Oppskriften gir 4 porsjoner.

Ingredienser
650 g gresskar
2 løk
1/2 chili uten frø
10 g fersk ingefær
7 dl vann
2 ss rapsolje til steking
Smak til med salt

Kutt gresskar og løk i grove biter.
Stek i olje til de blir gylne.
Tilsett chili og ingefær.
Ha over vann og kok møre, ca 20-30 minutter.
Kjør i blender og juster med kokevannet til ønsket konsistens.
Smak til med salt og server!

En porsjon gir 98 kcal.

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply