Alle oppskrifter Glutenfri Lunsj & middagsretter Supper & gryter

Rød suppe med ovnsbakt sei

Denne suppen er basert på de samme prinsippene som grønn suppe; kutt grønnsaker, varmebehandle og kjør i blenderen. En enkel rett proppfull av næringsstoffer ferdig servert på under 20 minutter. Rød suppe med ovnsbakt sei er også kalorifattig og smaker selvsagt kjempegodt!

Oppskriften gir 4 porsjoner

Ingredienser
600 g sei
800 g skollede tomater / 2 bokser hermetiske tomater
2 rød paprika i biter
1 chili med frø
4 grovhakkede sjalottløk
20 cherrytomater
2 ss rapsolje
Salt etter smak
3-4 ts sukker
1-2 ss rødvinseddik (evt rødvinseddik)

Del seien i passende stykker og temperer den på kjøkkenbenken i 30 minutter før steking.
Fres paprika, sjalottløk og chili lett i en stekepanne.
Tilsett eddik, sukker og hakkede tomater og la det putre i ca 5 minutter.
Ha i grønnsakene i blenderen og trykk på play.
Smak til med salt og hold suppen varm i blenderen mens fisken stekes.
Bak seien med cherrytomater i ovnen på 200 grader med olje og salt.
Steking av fisken tar 5-10 minutter avhenging av størrelsen på stykkene.

*Hvis du har ikke har blender går det fint å bruke en stavmikser.

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply