Alle oppskrifter Lunsj & middagsretter Salater

Tuna Wrap med syrlige epler

Fersk, rå tunfisk smaker helt fantastisk og koster skjorta. Tunfisk på boks derimot er et kjempebillig og sunt produkt, men er dessverre i en helt annen klasse smaksmessig. Likevel er det fullt mulig å lage en god rett med hermetisert tunfisk. I denne oppskriften bruker jeg råvarer som kamuflerer tunfisksmaken og samtidig tilfører smak og tekstur.

Oppskriften gir 4 porsjoner

Ingredienser
8 fullkornslefser
2 bokser tunfisk i vann
2 Granny Smith epler (grønt eple) i terninger
3 stenger stangselleri i terninger
1/3 purreløk i tynne strimler
2 ss majones
Fersk sitronsaft fra en 1 sitron
Vaskede spinatblader eller salat
Maldon salt og nykvernet pepper

Hell vannet av tunfisken og ha i en bolle.
Tilsett eple, stangselleri, purreløk og majones og bland sammen med tunfisken.
Smak til med sitronsaft.
Varm lefsene i ovnen eller i mikrobølgeovn.
Fordel tunfisksalaten på lefsene.
Strø over salt, pepper og avslutt med spinatblader.
Brett lefsene, del dem i to og server!

En porsjon gir 556 kcal.

For å redusere kaloriinnholdet kan man erstatte majones med yoghurt naturell eller lettmajones.

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply