Blogg

New York

Det finnes tusenvis av spisesteder i New York, men det er vanskelig å velge ut de spesielle stedene man gjerne kommer tilbake til. Her er noen av mine favoritter i NYC:

Ruby’s Cafe, 219 B Mulberry street

Ruby’s Cafe er en bitte liten australsk cafe som ligger i Soho på Lower Manhattan. De serverer enkel og god mat til ca 10 dollar per rett. Menyen består av salater, panini’s, burgere, pasta og frokost. Kaféen har ca 10 sitteplasser og det som regel alltid fullt, men det er absolutt verdt ventetiden!

www.rubyscafe.com
Ruby_1

Blue Ribbon Sushi, 119 Sullivan Street

Definitivt min beste sushi opplevelse noensinne! Blue Ribbon Sushi er ansett som en av NYC beste sushirestauranter og det er lett å skjønne hvorfor. I forhold til norske priser er det billig å spise her, men det koster selvsagt litt mer en sushisjappa på hjørnet.

www.blueribbonrestaurants.com

Blue Ribbon_ 1

Bistecca Fiorentina, 317 West 46 street 

Italiensk restaurant med gode priser og nydelig mat!

www.bisteccafiorentinanyc.com

bistecca_1

Pastis, 9 Ninth avenue

Pastis er en fransk bistro som ligger i et av Manhattans mest trendy områder, Meatpacking district. Med god mat og gode priser i et populært område bør man bestille bord på forhånd.

 www.pastisny.com

pastis_1

Essen, 290 Madison avenue

Essen er en gigantisk kafe med en enda større meny!

www.essenslowfastfood.com

Essen_1
Sushi Shop, 536 Madison avenue

Sushi shop er en suksessfull fransk sushikjede som også tilbyr take-away. Hvis man skal kun besøke en sushirestaurant i NYC er likevel Blue Ribbon Sushi det klare valget.

www.mysushishop.com

sushi shop

Foto: www.facebook.com/SushiShopNY

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply