Alle oppskrifter Glutenfri Lunsj & middagsretter Video

Ferske vårruller med laks og mango

Ferske vårruller med frisk frukt og grønnsaker kombinert med rå laks marinert i sitronsaft er en herlig rett som lages på kort tid. Det beste med ferske vårruller er at de ikke trenger å friteres. Bland sammen ingrediensene, pakk dem i rispapir og server med soyasaus.

Oppskriften gir ca 10-12 vårruller.

Ingredienser
12 små runde rispapir
200 gram rå laks (sashimi kvalitet) i små terninger
100 gram mango i små terninger
2 finsnittede vårløk
Finhakket koriander
Saften fra ½ sitron
Maldon havsalt
Soyasaus

Kutt laks, mango, vårløk og koriander og ha alt i en bolle.
Tilsett sitronsaft.
Bland ingrediensene godt med en skje.
Smak til med havsalt.
Fyll en ny bolle med varmt vann.
Dypp et rispapir i det varme vannet i ca 5 sekunder til det blir mykt.
Legg rispapiret på en skjørefjøl og legg laksemiksen i midten.
Brett den ene halvdelen av rispapiret over laksemiksen og press slik at fyllet ligger jevnt.
Brett deretter inn kantene og rull vårrullen som en pølse.
Gjenta operasjonen til du er tom for fyll.
Server vårrullene med soyasaus.

Oppskriften gir totalt 776 kcal (soyasaus ikke medregnet).

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply