Alle oppskrifter Lunsj & middagsretter Salater

Byggryn med ovnsbakt aubergine og ertebønne-linsemix

Grove kornprodukter som for eksempel byggryn, bokhvete og perlespelt inneholder mye kostfiber og komplekse karbohydrater. De er fine ingredienser i salater fordi de bidrar til å holde blodsukkeret jevnt og gir en fin metthetsfølese.

Oppskriften gir 4 porsjoner.

Ingredienser
200 gram byggryn lagt i vann over natten
1/2 oppskrift ovnsbakt aubergine (lag hele oppskriften og spar det du ikke bruker)
Små salatblader
20 g ertebønne-linsemix eller spirer
Maldon havsalt

Lag en oppskrift Ovnsbakt aubergine.
Kok byggryn i 20-30 minutter.
Sil av vannet.
Dander på tallerken med ertebønne-linsemix og salat!
Server eller spar til lunsj!

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply