Alle oppskrifter Glutenfri

Puré av grønne erter

Det er alltid gøy å lære nye ting. Jeg har alltid trodd at den beste måten av å lage puré av grønne erter uten å miste grønnfargen er å bruke frosne erter med varm melk. Da jeg googlet etter tid og temperatur på vaktelegg sous vide kom jeg over en genialt enkel oppskrift på ertepuré på chefsteps.com. Metoden er i mine øyne bedre på alle mulige måter, den er enklere, sunnere og smaker bedre. Hva mer kan man ønske seg?

Slik gjør du det:
Tin frosne erter i kjøleskapet.
Ha dem i blenderen. *
Tilsett kaldt vann og trykk på play.
Varm opp forsiktig og smak til med salt.
Server som et tilbehør til for eksempel posjert egg eller pannestekte kamskjell.

* Mendge erter og vann kommer an på hvor god blender du har så her må du prøve deg fram.

Ps: vakteleggene på bilde er posjert sous vide på 64 grader i 30 minutter.

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply