Alle oppskrifter Glutenfri Salater

Ristede kikerter med chili, koriander, hvitløk og ingefær

Ristede kikerter er like godt varmt som kaldt og egner seg godt som et tilbehør til både kjøtt og fisk, eller i salater.

Ingredienser
2 bokser GoGreen kikerter
1 finsnittet chili med frø
2-3 finhakkede hvitløksfedd
1 liten bit (ca 30 gram) finhakket ingefær
2 ts knuste korianderfrø
2 ss rapsolje
1 stor neve frisk koriander
Maldon havsalt

Skyll kikertene godt i kaldt vann.
Sil av vannet og ha dem i en blandebolle.
Hakk hvitløk, chili og ingefær og tilsett i blandebollen.
Tilsett knuste korianderfrø og rapsolje og bland godt.
Fordel på et stekebrett og stek på 200 grader i 10 minutter.
Ta stekebrettet ut av ovnen og bland i frisk hakket koriander og havsalt.
Server eller avkjøl og spar til senere.

kik_o__-2

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply