Alle oppskrifter Glutenfri Lunsj & middagsretter Salater

Salat bowl med kikerter, avokado, hummus, paprikapesto og cherrytomater

Denne retten representerer min “kjapp, sunn og god mat filosofi”. Den krever litt forarbeid men når man har alt på plass så går det fort å lage seg en sunn lunch eller middag på de dagene man har dårlig tid.

Filosofien går ut på å ha forskjellige elementer klare i kjøleskapet for å sette de sammen til herlige retter på kort tid.

Her har jeg laget paprikapesto, hummus og kokt kikerter på forhånd. I tillegg har jeg ferdig vasket spinat og da gjenstår det bare å kutte avokado og tomat.

Og ja, denne salaten smaker like godt som den ser ut som 🙂

Oppskriften gir 4 porsjoner.

Ingredienser
2 bokser gogreen hermetiske kikerter
6-8 ss paprikapesto eller lignende
4 never spinatblader
2 avokado i skiver
8-10 ss hummus
15-20 cherrytomater delt i 4

Skyll kikertene godt i kaldt vann og ha i en blandebolle.
Tilsett paprikapesto og bland sammen.
Kutt avokado og cherrytomater som beskrevet i ingredienslisten.
Dander på tallerken og server!

Enklere blir det ikke 🙂

sal4

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply