Alle oppskrifter Brød & andre bakverk Video

Eltefritt focacciabrød med kalamata oliven og rosmarin

Ingredienser
1 kg mel
8,5 dl kaldt vann
30 g olivenolje
15 g tørrgjær eller 50 gram fersk gjær
150 g kalamata oliven
1 neve frisk rosmarin eller 3 ss tørket
10 g salt
Havsalt på toppen

Fremgangsmåte
Bland alt sammen for hånd i en bolle.
Hev 2-3 timer.
Hell over i smurt langpanne.
Strø over havsalt og litt olivenolje.
Hev 1 time.
Stek i 30-40 minutter på 180-200 grader.
Avkjøl på rist i minst 30 minutter før du skjærer i brødet.

Har du lyst til å prøve deg på en litt mer avansert oppskrift vil jeg anbefale å prøve denne. Det er ikke så vanskelig som det kanskje ser ut til 😉

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply