Blogg

Ny blogg og nye oppskrifter på vei!

Jeg har flyttet bloggen til fredriklyhne.no og fra og med nå kommer alle oppskrifter med video! Det ligger allerede nesten 30 matvideoer på min youtube-kanal, Fredrik Lyhne, og det kommer nye videoer hver mandag. Youtube-kanalen er på engelsk, men alle oppskriftene blir også lagt ut her på fredriklyhne.no med norsk tekst.

Jeg kommer til å legge ut oppskrifter på brød, kaker, desserter, salater og så videre, og alle oppskriftene kommer til å være uten animalske produkter. Det er veldig utfordrende og interessant å lage mat på denne måten og jeg vil absolutt anbefale å gi det et forsøk.

Ha en fin dag videre!
Hilsen Fredrik

Følg meg gjerne på sosiale medier for hyppigere oppdateringer 🙂

Youtube
Instagram
Facebook

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply