Blogg Tips & tricks Video

Slik fjerner du stenen i en avokado på en sikker og enkel måte

Avokadoen er trolig den grønnsaken i historien som har sendt flest personer til legevakten. Den er tydeligvis en hard nøtt å knekke for mange, men det er faktisk veldig enkelt å fjerne stenen i en avokado uten å kutte seg til blods.

Metoden som er vist i videoen ovenfor funker kun på avokadoer som er modne. Dersom den ikke er helt moden vil stenen sannsynligvis sitte litt fast, og du trenger enten en skje eller kniv for å lirke den ut. Hvis avokadoen er overmoden faller stenen nesten ut av seg selv.

Jeg fjerner alltid stenen i avokadoen på denne måten. Hvordan pleier du å gjøre det? Legg gjerne igjen en kommentar og fortell hva du syntes om metoden min 🙂

Visste du forresten at avokado er ypperlig i grønnsakssmoothier? Prøv oppskriften i videoen nedenfor og la deg overbevise 🙂

 

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply